Médiamissziós közösségünk

Az EWTN csatorna alapítója Angelica anya, gyakran mondogatta: „Mi egy család vagyunk”. Médiamissziósként Ön idejének, tehetségének, talentumainak felajánlásával segíti, támogatja a az EWTN Katolikus Televízió működését és misszióját, és Ön is tagjává válik a Médiamissziós közösségünknek.
Csatlakozzon közösségünkhöz: várjuk visszajelzéseiket, és kérjük osszák meg velünk és a többi médiamisszióssal élményeiket, tapasztalataikat, történeteiket, tanúságtételeiket!

Ossza meg velünk!

Ossza meg velünk a Médiamisszió során szerezett tapasztalatait, élményeit. Küldje el nekünk ötleteit, javaslatait és visszajelzéseit arról, hogy mi az, ami jól működött, mi az, ami örömet szerzett Önnek Médiamissziós tevékenysége során. A számunkra küldött visszajelzésekből személyes történetekből válogatni fogunk, és megosztjuk a tágabb Médiamissziós közösséggel is. Kérjük, hogy küldjön nekünk fotókat is! Szeretettel várjuk az Önök visszajelezéseit, személyes történeteit. (Kérjük, hogy visszajelzése maximum 200 szó hosszúságú legyen.)

Az imádság fontos alapja egy erős közösségnek. Küldje el nekünk emailen imaszándékát, hogy imádkozhassunk Önér.

* Visszajelzések, személyes történetek, fotók elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az EWTN Katolikus Televízió és a Médiamisszió ezeket a történeteket, fotókat, anyagokat, területi és időbeli korlátozás nélkül felhasználhassa. A Médiamisszió nem köteles felhasználni a beküldött anyagokat.)

(Ha közvetlenül szeretne üzenetet küldeni a Médiamisszió számára, akkor ne az alábbi linkeken üzenjen, hanem küldje üzenetét az info@mediamisszio.eu email címre.)

Kérdése van? Kérjük, nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) részt.

“Nem tarthatjuk meg magunknak az örök élet igéit, melyeket a Jézus Krisztussal való találkozásban kaptunk meg: ezek az igék mindenkinek, minden embernek szólnak… Felelősek vagyunk azért, hogy átadjuk azt, amit mi magunk kegyelemből már megkaptunk.”
– XVI. Benedek pápa: Verbum Domini

A Médiamisszió friss hírei

A Médiamisszió elektronikus hírlevelein keresztül naprakész információkat és híreket küldünk a Médiamisszióval kapcsolatban. ezeket az elektronikus hírleveleket olyan formában küldjük, hogy azokat egyszerűen továbbítani tudja plébániája, közössége vagy más érdeklődő számára.

Legfrissebb Médiamissziós videó üzenet 2017. Június Tamási József atya, az EWTN Katolikus Televízió nyugalmazott programigazgatója

Nézze meg legfrissebb Médiamissziós videóinkat, melyben a Médiamisszió vezetői beszélnek a legfrissebb médiamissziós hírekről, eseményekről, tudnivalókról.

**** HA Ön még nem kapja elektronikus hírlevelünket, kérjük regisztráljon az email-es hírlevélre és küldjük Önnek a Médiamisszió híreit havi rendszerességgel emailen.!****

Nyomtatott hírlevél – letölthető

Nézze meg, hogy hol és mikor lesz Médiamissziós esemény az Ön városában, településén, kerületében.

Kérjük, hogy ossza meg a Médiamisszió hírét ismerőseivel is. Ne csak meséljen ismerősinek az EWTN Katolikus Televízióról és Médiamisszióról, mutassa is meg a videók segítségéve!, vagy ossza meg elektronikus vagy nyomtatot hírleveleinket.

Médiamissziós Hírlevél

Töltse le vagy olvassa on-line önkénteseink számára készült Médiamissziós Hírlevelünket.

EWTN Médiamisszió következő eseménye 2023. szeptember 14. 14:00 – 15:30

Minden héten csütörtökön Médiamissziós találkozót tartunk az EWTN Katolikus Televízióban. 

*************************************************

Hírlevelek

Az EWTN Magazin 2023. szeptemberi száma már elérhető!

Hívja az EWTN Közönségszolgálatát a 06 1 / 780 8085-ös telefonszámon.

*************************************************