Adomány (Anyagi támogatás)

Az EWTN Katolikus Televízió önkéntes adományokból tartja fenn magát, rábízva létét, sorsát teljesen a gondviselő Istenre. Kérjük, hogy vegyen részt ebben a munkában, és lehetőségeihez mérten támogassa a EWTN Katolikus Televízió missziós munkáját, hogy a lehető legtöbb háztartásba a televíziós kábelhálózatokon is eljusson Krisztus örömhíre.

Közösségi misszió, önkéntesség
2.1. Plébániai aktivitások:

Vigye hírét a Bonumnak saját plébániájára, saját közösségébe! Segítsen abban, hogy az Ön plébániáján, közösségben is minél többen megismerjék a EWTN Katolikus Televíziót. Kattintson a fenti ikonra, hogy többet megtudjon arról, miben és hogyan lehet a segítségünkre saját plébániáján.

2.2. Közösségi misszió: Vigye hírét a EWTN Katolikus Televíziónak saját plébániáján kívülre is, ismertesse meg tágabb környezetével is! Ha ön aktívan használja a közösségi médiát és szívesen osztja meg a EWTN Katolikus Televízió hírét szélesebb közönséggel is, kattintson a fenti ikonra! 2.3. További önkéntes tevékenységek Amennyi missziónkat önkéntesként, idejével szeretné támogatni, kapcsolódjon Ön is EWTN Médiamisszióhoz. A következő területeken várjuk jelenleg önkéntesek jelentkezését: • fordító önkéntesek (angol, szlovák, olasz, spanyol nyelvekről magyar nyelvre történő fordítás) • telefonos közönségszolgálati önkéntesek • további médiamissziós önkéntes tevékenységek.

Imádság (Imamisszió)
Személyes imádság:

Napi imádsága részeként imádkozzon a EWTN Katolikus Televízióért és az EWTN Médiamisszió szolgálatáért. Kattintson a feni ikonra, és csatlakozzon hozzánk az imádságban, legyen lelki társunk az evangélium üzenetének terjesztésében.

 

Közösségi misszió és további önkéntes tevékenységek

Közösségi misszió:

Vigye hírét az EWTN Katolikus Televíziónak saját plébániáján kívülre is, ismertesse meg tágabb környezetével is! Ha ön aktívan használja a közösségi médiát és szívesen osztja meg az EWTN Katolikus Televízió hírét szélesebb közönséggel is, kattintson a fenti ikonra!
Amennyi missziónkat önkéntesként, idejével szeretné támogatni, kapcsolódjon Ön is EWTN Médiamisszióhoz.

A közösségi misszió és a további önkéntes tevékenységek területei a következők lehetnek:
  • Közösségi média oldalakon az EWTN híreinek, posztjainak megosztása
  • Ismertesse meg tágabb környezetével is az EWTN-t és misszióját.

  • A következő területeken várjuk jelenleg önkéntesek jelentkezését:
    • fordító önkéntesek (angol, szlovák, olasz, spanyol nyelvekről magyar nyelvre történő fordítás)
    • telefonos közönségszolgálati önkéntesek
    • további médiamissziós önkéntes tevékenységek.

Resources

A BonumTV általános információs plakátja. Bonum Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

Az EWTN Magazin az EWTN Katolikus Televízió és az EWTN Kids katolikus rajzfilmcsatorna havi rendszerességgel megjelenő televíziós műsorújságja és magazinja.

Az EWTN és az EWTN Kids rajzfilmcsatorna általános információs tájékoztató anyagai. EWTN Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja ezeket megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

Az Evangélium üzenete örökérvényű; sokféle lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy az Evangélium hírét vigyük a világba.