Adomány (Anyagi támogatás)

A BonumTV önkéntes adományokból tartja fenn magát, rábízva létét, sorsát teljesen a gondviselő Istenre. Kérjük, hogy vegyen részt ebben a munkában, és lehetőségeihez mérten támogassa a BonumTV missziós munkáját, hogy a lehető legtöbb háztartásba a televíziós kábelhálózatokon is eljusson Krisztus örömhíre.

Közösségi misszió, önkéntesség
2.1. Plébániai aktivitások:

Vigye hírét a Bonumnak saját plébániájára, saját közösségébe! Segítsen abban, hogy az Ön plébániáján, közösségben is minél többen megismerjék a Bonum-ot. Kattintson a fenti ikonra, hogy többet megtudjon arról, miben és hogyan lehet a segítségünkre saját plébániáján.

2.2. Közösségi misszió:
Vigye hírét a Bonumnak saját plébániáján kívülre is, ismertesse meg tágabb környezetével is! Ha ön aktívan használja a közösségi médiát és szívesen osztja meg a Bonum hírét szélesebb közönséggel is, kattintson a fenti ikonra!

2.3. További önkéntes tevékenységek
Amennyi missziónkat önkéntesként, idejével szeretné támogatni, kapcsolódjon Ön is Bonum Médiamisszióhoz. A következő területeken várjuk jelenleg önkéntesek jelentkezését:
• fordító önkéntesek (angol, szlovák, olasz, spanyol nyelvekről magyar nyelvre történő fordítás)
• telefonos közönségszolgálati önkéntesek
• további médiamissziós önkéntes tevékenységek.

Imádság (Imamisszió)
Személyes imádság:

Napi imádsága részeként imádkozzon a BonumTV-ért és a Bonum Médiamisszió szolgálatáért. Kattintson a feni ikonra, és csatlakozzon hozzánk az imádságban, legyen lelki társunk az evangélium üzenetének terjesztésében.

KÖZÖSSÉGI MISSZIÓ, ÖNKÉNTESSÉG


Így segíthet

Vigye a BonumTV hírét saját plébániájára, saját közösségébe. Legyen segítségünkre abban, hogy segít eljuttatni az Ön plébániájára a BonumTV és az IgeTV információs anyagait és plakátjait, hirdetményeit. Kérjük, hogy plébánosával illetve saját közösségének vezetőjével mindenképpen egyeztessen, hogy az alábbiak közül mire nyílik lehetőség az Ön plébániáján, közösségében. A Bonum információs anyagokat, plakátokat, lletve egyéb nyomtatott anyagokat ingyenesen biztosítjuk Önnek Médiamissziós tevékenységéhez.
Az ingyenes anyagok és kiadványok megrendelésénél jelezheti számunkra, hogy hány példányt és milyen rendszeresen küldjünk Önnek.

Plébániai aktivitások a következők lehetnek:
  • A BonumTV nyomtatott információs anyagait segít eljuttatni az Ön plébániájára.
  • A BonumTV és az IgeTV általános információs plakátját segít eljuttatni az Ön plébániájára.
  • A BonumTV-vel és BonumTV műsoraival kapcsolatos rövid híreket segít megjelentetni az Ön plébániájának saját újságában, hírlevelében.
  • A BonumTV honlapjának linkjét segít megjelentetni az Ön plébániájának honlapján.
  • Ha lehetőség adódik, beszéljen saját plébániájának közössége számára a BonumTV-ről, arról, hogy miért fontos, értékes az Ön számomra a BonumTV munkája, médiamissziója, szolgálata, meséljen arról, hogy mit jelent az Ön számomra a BonumTV médiamissziója, vagy meséljen arról, hogy a BonumTV mely műsora(i) különösen értékes(ek), fontos(ak) az Ön számára.
  • Vigye hírét a BonumTV-nek saját plébániája kisebb közösségeibe és imacsoportjaiba is.

  • Secure a link to EWTN on your parish’s website.
  • Give a brief pulpit talk about EWTN to your parish.
  • Host an information table for EWTN after Mass.
  • Promote EWTN within parish groups (Knights of Columbus, RCIA, Legion of Mary, Children’s education and ministry to the homebound.)

Kapcsolódó anyagok

A BonumTV általános információs plakátja. Bonum Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

A Bonum Magazin a BonumTV és az IgeTV Havi rendszerességgel megjelenő televíziós műsorújságja és magazinja.

A BonumTV és az IgeTv általános információs tájékoztató anyagai. Bonum Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja ezeket megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

Az Evangélium üzenete örökérvényű; sokféle lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy az Evangélium hírét vigyük a világba.