Adomány (Anyagi támogatás)

Az EWTN Katolikus Televízión önkéntes adományokból tartja fenn magát, rábízva létét, sorsát teljesen a gondviselő Istenre. Kérjük, hogy vegyen részt ebben a munkában, és lehetőségeihez mérten támogassa az EWTN missziós munkáját, hogy a lehető legtöbb háztartásba a televíziós kábelhálózatokon is eljusson Krisztus örömhíre.

Közösségi misszió, önkéntesség
2.1. Plébániai aktivitások:

Vigye hírét az EWTN Katolikus Televíziónak saját plébániájára, saját közösségébe! Segítsen abban, hogy az Ön plébániáján, közösségben is minél többen megismerjék a Katolikus Televíziót. Kattintson a fenti ikonra, hogy többet megtudjon arról, miben és hogyan lehet a segítségünkre saját plébániáján.

2.2. Közösségi misszió: Vigye hírét az EWTN Katolikus Televíziónak saját plébániáján kívülre is, ismertesse meg tágabb környezetével is! Ha ön aktívan használja a közösségi médiát és szívesen osztja meg a Katolikus Televízió hírét szélesebb közönséggel is, kattintson a fenti ikonra! 2.3. További önkéntes tevékenységek Amennyi missziónkat önkéntesként, idejével szeretné támogatni, kapcsolódjon Ön is az EWTN Médiamisszióhoz. A következő területeken várjuk jelenleg önkéntesek jelentkezését: • fordító önkéntesek (angol, szlovák, olasz, spanyol nyelvekről magyar nyelvre történő fordítás) • telefonos közönségszolgálati önkéntesek • további médiamissziós önkéntes tevékenységek.

Imádság (Imamisszió)
Személyes imádság:

Napi imádsága részeként imádkozzon az EWTN Katolikus Televízióért és a Médiamisszió szolgálatáért. Kattintson a feni ikonra, és csatlakozzon hozzánk az imádságban, legyen lelki társunk az evangélium üzenetének terjesztésében.

 

KÖZÖSSÉGI MISSZIÓ, ÖNKÉNTESSÉG

Így segíthet

Vigye az EWTN Katolikus Televízió hírét saját plébániájára, saját közösségébe. Legyen segítségünkre abban, hogy segít eljuttatni az Ön plébániájára az EWTN Katolikus Televízió és az EWTN Kids rajzfilmcsatorna információs anyagait és plakátjait, hirdetményeit. Kérjük, hogy plébánosával illetve saját közösségének vezetőjével mindenképpen egyeztessen, hogy az alábbiak közül mire nyílik lehetőség az Ön plébániáján, közösségében. Az EWTN információs anyagokat, plakátokat, lletve egyéb nyomtatott anyagokat ingyenesen biztosítjuk Önnek Médiamissziós tevékenységéhez. Az ingyenes anyagok és kiadványok megrendelésénél jelezheti számunkra, hogy hány példányt és milyen rendszeresen küldjünk Önnek.

Plébániai aktivitások a következők lehetnek:
  • A EWTN nyomtatott információs anyagait segít eljuttatni az Ön plébániájára.
  • A EWTN és az EWTN Kids általános információs plakátját segít eljuttatni az Ön plébániájára.
  • A EWTN Katolikus Televízió és az EWTN Kids rajzfilmcsatorna műsoraival kapcsolatos rövid híreket segít megjelentetni az Ön plébániájának saját újságában, hírlevelében.
  • A Katolikus Televízió, a katolikus.tv honlapjának linkjét segít megjelentetni az Ön plébániájának honlapján.
  • Ha lehetőség adódik, beszéljen saját plébániájának közössége számára a EWTN Katolikus Televízióról, arról, hogy miért fontos, értékes az Ön számomra a EWTN Katolikus Televízió munkája, médiamissziója, szolgálata, meséljen arról, hogy mit jelent az Ön számomra az EWTN médiamissziója, vagy meséljen arról, hogy a Katolikus Televízió mely műsora(i) különösen értékes(ek), fontos(ak) az Ön számára.
  • Vigye hírét az EWTN Katolikus Televíziónak saját plébániája kisebb közösségeibe és imacsoportjaiba is.

  • Secure a link to EWTN on your parish’s website.
  • Give a brief pulpit talk about EWTN to your parish.
  • Host an information table for EWTN after Mass.
  • Promote EWTN within parish groups (Knights of Columbus, RCIA, Legion of Mary, Children’s education and ministry to the homebound.)

Kapcsolódó anyagok

Az EWTN általános információs plakátja. Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

Az EWTN Magazin a EWTN Katolikus Televízió és az EWTN Kids rajzfilmcsatorna havi rendszerességgel megjelenő televíziós műsorújságja és magazinja.

Az EWTN Katolikus Televízió és az EWTN Kids rajzfilmcsatorna általános információs tájékoztató anyagai. Médiamissziósként Ön ingyenesen tudja ezeket megrendelni. Az Ön által megadott mennyiséget eljuttatjuk Önhöz.

Az Evangélium üzenete örökérvényű; sokféle lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy az Evangélium hírét vigyük a világba.